Лінійка проходила чудовим травневого ранку. Одинадцятикласники, урочисто прокрокували по школі, стояли на вулиці. Везе ж їм, ще іспити і школа закінчена! Так, я забув представитися, мене звуть Сергій, я учень 8-Б класу. Сьогодні я дивлюся на те, як мій брат Андрій закінчує 11 клас. Дивлячись на нього, я думав, що життя не справедлива. Цей козел (заздалегідь перепрошую за грубість, але з ним це необхідно) всіляко гнобить мене, був виродком, з купою комплексів. Його зовнішність була настільки потворна, що мені важко її описати: незважаючи на немаленький зріст, він був дуже худий, дорогий костюм висів на ньому як лахміття. Дивлячись на нього, я ледве стримувався від сміху. Його обличчя являло собою розсадник прищів (хоча і я не міг похвалитися ідеальною шкірою обличчя, але в нього обличчя наче цвіло огидними квіточками), очі у нього були різного кольору, переплутані довгі патли (які він, напевно, ніколи не мив) доповнювали враження. Голі підлітки з великими цицьками фото, так як грав у шкільній рок-групі гітаристом, і вважав, що так виглядати крутіший (мудак). У нього була компанія з таких же придурків, які слухають цю дерьмово музику і не визнають нічого нового.  А взагалі у нього виявився дружний клас, незважаючи на різне соціальне становище, смаки та інтереси. Майже всі дівчата в його класі були тими, кого прийнято називати прогресивною молоддю, що не могло, адже я сам такий, мене не радувати (крім того, чудово спостерігати за їх попками в обтягуючих джинсах, коротеньких і серпанкових маєчках). Найбільше з їхнього класу мені подобалася Таня, невисока брюнетка з гарними очима.