Тут я побачив, як ця сука замахується, щоб вдарити мене. - Зараз ти, мудак, своє отримаєш! - Ці слова я почув після того, як присів, ухиляючись від його ебанного удару. - Мама все дізнається! - Був мій несамовитий крик. Чи то я його налякав, чи то він сам одумався, але він зупинився і (в чому я не сумнівався) сказав: - Добре, ти можеш залишитися, але не попадайся мені на очі! - Роблячи вигляд, що він - пан - дозволив Своєму залишитися, сказав він (я прям в штани наробив від страху від його загроз) Після такої сутички я все ж таки дістався до кухні і швиденько перекусив, навіть не пам'ятаючи, що їв. Поївши, я почав планувати (будувати плани, а не літати і курити план) сьогоднішній вечір у себе в кімнаті. Коли я скінчив, труси були мокрими (жарт) Оскільки я був малолітнім підлітком, я не уявляв, як я з нею заговорю (а тим більше трахну!) Сидячи перед дзеркалом, я говорив сам собі: - Танечка ти мені нравішся, давай трахнемо, ну і все таке! Думки просто не йшли в голову, а вже три години! Всі повинні зібратися у п'ять. Згадавши про це, я пішов митися красива дівчина гола. Процес миття я опускаю, лише зауважу, що я думав про неї і дрочив (і навіть скінчив). Вийшовши з ванної, я ще раз поїв. Чотири години. Цікаво було б подивитися, як Таня приймає душ, струмені води стікають з її шиї на два чарівних горбка, скочуючись великими краплями по ним до самих сосків, а з них ще нижче, повз пупка, до того таємного місця, яке приховано темними волосками (невпевнений , але мені так здається) Пройшовши настільки приємний мені шлях, вода, тонкими струмками покидає її таємне місце і скочується по її струнких ніг на підлогу. - Ти, сраний мудак, збираєшся чи де? - Голос цього смердючого ублюдка перервав мої мрії. - Підійди сюди, твою мать! я тобі типо, інструктаж дам! - Сказав він, наслідуючи Бат-Хеду. Я знехотя пішов.