Цей мудак як завжди почав свій йобаний піздеж: ти типу, мені не зустрічався, а то пиздець мені, багато не виебиваться, до дівчат не лізь, сиськи не чіпай і.т.д. Про себе я давно послав його на хуй, але чомусь стояв тут і терпів. Нарешті, допіздів він сказав: - Ну, чо ти все зрозумів? Вже пів п'ятого, скоро всі прийдуть, давай сьебивайся у свою кімнату, потім можеш вийти. - Нахабно закінчив він, але я був так зайнятий своїми думками, що не слухав його і пропустив таке приниження повз вуха. Вечірка Близько п'яти почали приходити його друзі (але не дівки, наче він влаштував блакитну вечірку!) Дівчата ж, як і належить запізнилися. Таня прийшла без двадцяти шість зі своєю подругою (до речі, досить симпатичною) Настею. Брат метушився і займався якоїсь звичайної хуйней - казав, куди поставити бухло, куди усім проходити, що не можна чіпати і т.д. Я тим часом оглянув Таню і її подругу. Настя була блондинкою з довгими ногами, які, як кажуть, "росли з вух". Її сиськи були трохи менше Танькініх, але більше ніж у тієї ебанутий дурепи, яку зібрався ебать мій брат. Свої ноги вона одягла у білі прозорі колготки, а все інше прикрила довгим, тонким светром, що звисає майже до колін (мабуть, зручно під час танців під нього залазити! Та й не тільки під час танців). До початку сьомого всі, нарешті, сіли за стіл і почали культурно відпочивати (тобто бухати і закушувати. Користуючись відсутністю батьків, дітки відразу поставили горілку на стіл, перші бажання і фантазії втілені в життя. Я пив наровне з усіма. Ебучей гомік - мій брат посадив мене далеко від всіх дівок, але поряд з собою і намагався слідкувати, але хуй йому, я буду пити скільки захочу!