Хтось влив в мене склянку, якогось лайна, від якого мене відразу вирвало. Блював я довго і наполегливо. Потім мене відтягнули у ванну, вмили і віднесли в кімнату. Коли я ліг на ліжко, то відразу відключився, лише пам'ятаю, що в кімнаті залишилася якась дівчина. Пробудження Нашатир - кльова річ: через півгодини (ну або близько того, я не міг орієнтуватися в часі) мені стало набагато краще і я зміг, злегка осозновая хто я і де я, відкрити очі. Що за вигляд мені відкрився! Всю кімнату оточував таємничий напівтемрява - горіла одна настільна лампа, але темрява ж - друг молоді (оскільки не видно пики!) А на столі сиділа Таня чомусь без джинсів, а перед нею стояла Настя, та й не просто стояла, а ніжно обіймала її за талію. Вони цілувалися. "Лесбіянки" - подумав я і потягнувся рукою до негайно відреагувати на це члену. Так вони виглядали збудливо! Легкі ніжні поцілунки, плавно переходили в пристрасні посмоктування і покусування. Настина рука плавно рухалася по гладкій шкірі Таниної спини, то вгору, задираючи все вище її топік, то спускаючись вниз і погладжуючи її попку. Таня не відставала від неї: її руки майже зняли футболку з Насті (Мабуть її довгий і зручний светр зняв хтось раніше) і розстебнув ліфчик, так що я побачив на стіні сиськи, які були середнього розміру з акуратно стирчать сосками. "Так дівчата дають!" - Промайнуло в голові у мене, в той час як рука намацала збуджений член і почала дрочить. Чомусь вони не думали як правильно робити мінєт, що я міг за ними стежити (хоча дивно, адже я лежав у парі метрів від них!) Оргазм (мій) наближався, схоже, вони помітили, що в парі метрів від них лежить людина (майже). Прикольно було спостерігати, як вони зніяковіли! - Привіт, Сергій, тобі вже краще - запитала Танька, опускаючи топік і прикриваючи свої прекрасні стегна. - Так, ти вже прокинувся? - Поставив питання Настя, ховаючи свої дивовижні цицьки. Мабуть в крові у мене було до хуя алкоголю, і тому я не соромлячись, сказав: - - Та добре дівчата продовжуйте, - і сам продовжив дрочити Вони трохи охуела від такого і сіли до мене на ліжко. Тут я зрозумів, що щось не так і зупинився, Настя, схоже, прийшла в себе, і її збудження не пройшло.