Вона поклала свою руку на мою і почала плавно дрочити мені, відсуваючи мою руку. Її обличчя потягнулося до мене, і, наші губи зімкнулися в довгому пристрасному поцілунку (Все-таки дивна річ - поцілунок. У сенсі не легкий поцілунок у щоку або губи, а коли ваші язики облизуються ... Мені взагалі не зрозуміло вираз - "чистий поцілунок "Який же він чистий? По-моєму це набагато брудніше сексу - адже в його основі лежить інстинкт розмноження, шкільні роки. Поцілунок ж, з фізіологічної точки зору, - це дія спрямована на волання блювотного рефлексу. Чогось я распізділся!) Поки ми лизалися, Таня прийшла до тями і, знявши топік і ліфчик, почала погладжувати Настю по дупі, знімаючи її білі колготки. Мій організм не витерпів і я скінчив. - Та він ще дитина! - Виебнулась Настя - Так Неху. Я просто був дуже збуджений, ви зачекайте п'ять хвилин і вас одлатаю так, що мало не здасться! - Спробував я парирувати таке нахабство. - Пиздить ти все! - Сказала вона мені й повернулася до Тані. - Тань, ти ще мене любиш? - Звичайно Настенька! Іди до мене, - і вони знову цілувалися і ласкать. Незабаром вони порушили до такого ступеня, що Настя перестала цілувати Таню в губи, А почала спускатися все нижче і нижче, поки не зупинилася на тому ж місці. Незважаючи на напівтемрява, я досить чітко бачив, як її язичок проникав все глибше і глибше, торкаючись іноді клітор, від чого Таня хтиво здригалася. Настя якимсь чином помітила, куди я дивлюся і, відірвавшись від свого заняття, сказала: - Хочеш спробувати, а то я там вільна? - Тільки в обмін на мінєт! - Який мине? У тебе навіть не варто! - Ці слова хоч і були правдою, але вона могла б і помовчати. - Ну, зараз не варто, а як встане ось тоді ... - Продовжував упиратися я. - Добре вмовив. - Останні слова вона вимовила, злегка повертаючись на бік, щоб мені було зручніше. Я трохи опустився униз і почав цілувати її пружні сиськи, а моя рука ковзнула нижче і потрапила під вологу печерку. Від цього дотику все її тіло напружилося, а соски, які я пестив, миттєво стали твердими.